112Purmerend

Inbraak bedrijfspand Purmerend

Purmerend – Op 26 januari jl. werd er door vier mannen ingebroken in een bedrijfspand aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend. Dit gebeurde rond 01.30 uur en de kraak nam slechts twee minuten in beslag.

Het viertal kwam aanrijden in een witte Volkswagen Passat met gestolen kentekenplaten. Toen de mannen uitstapten, probeerde één van hen met een (voor)hamer de deur open te slaan. Dit lukte echter niet en vervolgens werd de muur met glasblokken naast de deur vernield. Dit lukte wel en de mannen verschaften zich op deze manier toegang tot het pand.

Na ongeveer twee minuten verliet het kwartet het pand met acht dozen met parfums welke een totale waarde van ruim 26.000 euro heeft.

Van de inbraak zijn camerabeelden. Hierop is te zien hoe de deur en muur worden gesloopt. Ook is te zien dat één van de daders naar boven gaat en de andere daders in de gang direct rechtsaf gaan.

Vragen

Herkent u de mannen op de camerabeelden? Of herkent u de auto? Of mogelijk herkent u de combinatie tussen de mannen en de auto?

Neem contact op met de politie via het tipformulier of via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.