* Warder* ZakelijkPurmerend

Kinderopvang Purmerend neemt activiteiten kinderopvang De Robbedoes over

Purmerend – Kinderopvang De Robbedoes uit Warder en Beets krijgt een nieuwe eigenaar. Per 1 september neemt Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP) uit Purmerend de activiteiten van de organisatie over. 

De SKOP Groep neemt alle medewerkers van De Robbedoes over, zodat de kinderen en hun ouders vertrouwde gezichten blijven zien. De intentie is om per 1 september te verhuizen naar het nieuwe pand van basisschool ’t Tilletje in Warder. Dit is naast de huidige locatie van De Robbedoes.

Eigenaresse van De Robbedoes, Ans Konijn, is blij met deze ontwikkeling. “Gezien mijn leeftijd en de nieuwe ontwikkelingen binnen de wetgeving van de kinderopvang vind ik het een mooi moment om de activiteiten nu over te dragen. Ik heb De Robbedoes in elf jaar met veel liefde opgebouwd. Ik zal het werk en de kinderen missen, maar deze beslissing voelt goed voor mij. Ik werk al langere tijd samen met de SKOP Groep en ik heb er vertrouwen in dat zij De Robbedoes verder brengt.”

De SKOP Groep is in Purmerend bekend als Stichting Kinderopvang Purmerend en is een ervaren kinderopvangorganisatie. “We hebben meer dan 45 jaar pedagogische ervaring in onze regio. De Robbedoes past goed bij onze visie, we willen persoonlijke en professionele opvang bieden. In 2017 breidden we onze activiteiten al uit naar Landsmeer, nu komen ook Warder en Beets daarbij.”, geeft Corine Laurant, directeur-bestuurder, aan. “We werken intensief samen met scholen in Purmerend, die ervaring gaan we ook voor De Robbedoes inzetten bij ‘t Tilletje.“

De Robbedoes heeft in Warder een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. In Beets biedt zij een buitenschoolse opvang en peuteropvang. De activiteiten van deze locaties blijven voorlopig ongewijzigd. De SKOP Groep heeft meerdere kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvanglocaties in Purmerend en Landsmeer. Er zijn 250 medewerkers werkzaam.

Meer informatie over de SKOP Groep leest u op www.kinderopvangpurmerend.nl.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.