* Afval

Wijziging afvalinzameling april en mei

Purmerend – Op koningsdag, hemelvaartsdag en pinksteren wordt er geen afval opgehaald. Ook is dan de milieustraat dicht. Hieronder vindt u een overzicht van de wijzigingen.

Koningsdag

Op Koningsdag zelf is de milieustraat dicht. Restafval en gft afval dat normaal gesproken wordt ingezameld op vrijdag, halen we nu op zaterdag 28 april op. Het papier bij flats zamelen we een dag eerder in, op donderdag 26 april.
Op 27 april wordt geen grofvuil opgehaald.

5 mei

Op 5 mei is het Bevrijdingsdag en is de milieustraat dicht.

Hemelvaartsdag

Donderdag 10 mei is de milieustraat dicht. Papier en gft dat normaal gesproken wordt ingezameld op donderdag, halen we nu op zaterdag 12 mei op. Restafval bij de flats wordt op vrijdag 11 mei opgehaald. Op donderdag 10 mei en ook vrijdag 11 mei zamelen we geen grofvuil in.

Pinksteren

Maandag 21 mei is het Tweede Pinksterdag. Gft- en restafval dat normaal gesproken maandag wordt opgehaald, zamelen we nu al op zaterdag 19 mei in. Op 21 mei is de milieustraat dicht en halen we geen grofvuil op. Ook 22 mei zamelen we geen grofvuil in. Bij de flats verschuift de inzameling van maandag 21 mei naar dinsdag 22 mei.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.