8.6 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomePurmerendEerste paal appartementencomplex Vennestaete geslagen

Eerste paal appartementencomplex Vennestaete geslagen

Purmerend – De gemeente, projectontwikkelaar Statenprojekt Development BV en makelaars Sopar en Hoekstra & Van Eck gaven woensdag 25 april 2018 het feestelijke startsein voor de bouw van 63 luxe koopwoningen nabij Kop West in Purmerend. Het project heeft de naam Vennestaete. De woningen liggen aan het Noordhollandsch Kanaal en worden opgeleverd in het derde kwartaal van 2019.

De komende tijd worden aan het Kanaal drie identieke appartementengebouwen neergezet, Vennestaete I, II en III. Daarin komen 61 appartementen en 2 grondgebonden woningen. De woningen variëren van 90 tot 225 vierkante meter in oppervlakte. De drie gebouwen liggen net ten zuiden van de Melkwegbrug en grenzen daardoor aan de binnenstad van Purmerend.

Opening

Wethouder Hans Krieger verrichte woensdagmiddag de openingshandeling voor het bouwproject. Krieger: ‘Dit is het laatste woningbouwproject dat nieuw gebouwd wordt in Weidevenne, een kroon op deze wijk. Vennestaete ligt op een prachtlocatie en is een aanwinst voor het aanzicht in Purmerend.’ Er zijn nog enkele appartementen te koop. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sopar of Hoekstra & Van Eck.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,902FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
6.7 °
72 %
7.2kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.