11.2 C
Purmerend
donderdag 13 juni 2024
HomePolitiekCoalitievorming Purmerend van start

Coalitievorming Purmerend van start

Purmerend – De volgende vijf partijen: Stadspartij, D66, CDA, GroenLinks en PvdA gaan de volgende fase in om een nieuwe coalitie te vormen. Dit nadat deze partijen hebben vastgesteld dat zij samen een stabiele coalitie kunnen vormen die op een breed draagvlak (21 zetels) kan rekenen.

De partijen achten zich in staat om tot afspraken te komen over de belangrijke thema’s voor de komende jaren, waaronder de twee dossiers hoogbouw bij PostNL en hotel KomA7/Beusebos. De voormalige verkenner Roald Helm zal fungeren als technisch voorzitter gedurende deze gesprekken.

De verwachting is dat het coalitieakkoord eind mei 2018 gereed zal zijn.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.2 ° C
12.3 °
10 °
72 %
0.9kmh
100 %
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.