PolitiekPurmerend

Coalitievorming Purmerend van start

Purmerend – De volgende vijf partijen: Stadspartij, D66, CDA, GroenLinks en PvdA gaan de volgende fase in om een nieuwe coalitie te vormen. Dit nadat deze partijen hebben vastgesteld dat zij samen een stabiele coalitie kunnen vormen die op een breed draagvlak (21 zetels) kan rekenen.

De partijen achten zich in staat om tot afspraken te komen over de belangrijke thema’s voor de komende jaren, waaronder de twee dossiers hoogbouw bij PostNL en hotel KomA7/Beusebos. De voormalige verkenner Roald Helm zal fungeren als technisch voorzitter gedurende deze gesprekken.

De verwachting is dat het coalitieakkoord eind mei 2018 gereed zal zijn.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.