Purmerend

Oprichter Dierenambulance Purmerend Pim Langereis gedecoreerd (video)

Purmerend – Afgelopen donderdag 26 april 2018 heeft burgemeester Don Bijl 9 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan Purmerenders. Het gaat om twee onderscheidingen Ridder in de Orde van Oranje Nassau en 7 onderscheidingen Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau werden uitgereikt aan mevrouw M.J.A. Hendrikse, mevrouw J. de Kok, de heer C.B. Lanser, mevrouw A. Lont, de heer F.K. Nicolai, mevrouw R.C.M. Vervloet en mevrouw H.B. Savoij.

Tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau werden benoemd de heer L.C. Mulder en de heer J.W. Langereis.

Wij spraken na afloop van de plechtigheid met Pim Langereis. Pim begon in 1978 met eigen geld de dierenambulance en heeft zich de afgelopen 40 jaar grotendeels belangeloos ingezet voor de dierenhulpverlening in de regio, maar ook voor de organisatie achter de dierenhulpverlening. Door zijn bevlogenheid is de dierenambulance uitgegroeid tot een professionele dierenambulancedienst die 24/7 beschikbaar is.

Video: Ron Vermeulen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.