13.6 C
Purmerend
maandag 10 juni 2024
HomePurmerend"Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder"

“Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder”

Purmerend – Een PostNL locatie in een kledingwinkel, iets wat je niet vaak tegenkomt. In de Purmer-Noord op het Gildeplein is de PostNL locatie verhuisd naar kledingwinkel Fashionistas. Eigenaresse Paula Kronenburg zegt dat alle medewerkers een cursus hebben gevolgd en dat de medewerkers nu gecertificeerd zijn om alle postzaken te regelen.

“Voor ons was het een aanvulling om een PostNL locatie te beginnen. We waren al een DHL pakketpunt dus dit kon er zo ingeschoven worden.” Voor de medewerkers een leuke nieuwe uitdaging die ze met beide handen aanpakken. Een medewerker geeft over de PostNL locatie in Fashionistas aan: “Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder.”

De website van Fashionitas vindt u hier: https://www.fashionistasstyle.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,934FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.6 ° C
14.4 °
11 °
78 %
7.6kmh
100 %
ma
12 °
di
13 °
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.