Purmerend

“Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder”

Purmerend – Een PostNL locatie in een kledingwinkel, iets wat je niet vaak tegenkomt. In de Purmer-Noord op het Gildeplein is de PostNL locatie verhuisd naar kledingwinkel Fashionistas. Eigenaresse Paula Kronenburg zegt dat alle medewerkers een cursus hebben gevolgd en dat de medewerkers nu gecertificeerd zijn om alle postzaken te regelen.

“Voor ons was het een aanvulling om een PostNL locatie te beginnen. We waren al een DHL pakketpunt dus dit kon er zo ingeschoven worden.” Voor de medewerkers een leuke nieuwe uitdaging die ze met beide handen aanpakken. Een medewerker geeft over de PostNL locatie in Fashionistas aan: “Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder.”

De website van Fashionitas vindt u hier: https://www.fashionistasstyle.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.