“Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder”

Purmerend – Een PostNL locatie in een kledingwinkel, iets wat je niet vaak tegenkomt. In de Purmer-Noord op het Gildeplein is de PostNL locatie verhuisd naar kledingwinkel Fashionistas. Eigenaresse Paula Kronenburg zegt dat alle medewerkers een cursus hebben gevolgd en dat de medewerkers nu gecertificeerd zijn om alle postzaken te regelen.

“Voor ons was het een aanvulling om een PostNL locatie te beginnen. We waren al een DHL pakketpunt dus dit kon er zo ingeschoven worden.” Voor de medewerkers een leuke nieuwe uitdaging die ze met beide handen aanpakken. Een medewerker geeft over de PostNL locatie in Fashionistas aan: “Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder.”

De website van Fashionitas vindt u hier: https://www.fashionistasstyle.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*