* Wat u schrijftPurmerendWaterland

Moederdagtip: laat een high tea pakket bezorgen

Waterland – Wil jij jouw moeder, schoonmoeder, vriendin, oma, kennis, buurvrouw of wie je het ook gunt, verrassen met een mooi high tea pakket op zondag 13 mei? Voor het derde jaar zal Rotaract Purmerend-Waterland weer goed gevulde high tea pakketten rondbrengen op moederdag. 

De pakketten zullen bestaan uit zoete en hartige hapjes zoals wraps, mini-quiches, scones, chocolade en cupcakes. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een drankje bij deze lekkernijen. Het pakket is groot genoeg om met twee personen uitgebreid van te genieten.

De opbrengst van de verkoop van deze pakketten gaat naar 2 goede doelen.
Stichting Masechaba zet zich in voor aids-weeskinderen in Zuid-Afrika. Er zijn diverse projecten die er allemaal op gericht zijn het leven van deze kinderen te verbeteren.

Het Ronald McDonald huis in Amsterdam is een plek waar ouders kunnen verblijven van wie het kind is opgenomen in het ziekenhuis. Vaak zijn dit ernstig zieke kinderen die langdurig zijn opgenomen. De ouders kunnen op deze manier op korte afstand van hun kind verblijven.

De pakketten worden bezorgd op zondag 13 mei tussen 12-14u of tussen 14-16u. Je kunt een voorkeur aangeven voor een tijdslot. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het pakket. In april kost het pakket 25 euro inclusief bezorgen, in mei betaal je 27,50.

De pakketten kunnen besteld worden op www.rotaractpurmerend.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....