14.2 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
Home* stadsverwarmingStoring stadsverwarming treft groot deel van Purmerend

Storing stadsverwarming treft groot deel van Purmerend

Purmerend – Dinsdag 1 mei 2018 omstreeks 06:00 uur kwamen de eerste berichten binnen van een storing bij de stadsverwarming. In Weidevenne bleken verschillende huishoudens geen warm water en verwarming te hebben.

Vanwege een stroomstoring bij de BioWarmteCentrale kan er momenteel -in sommige delen van Purmerend- geen of onvoldoende warmte geleverd worden. Wij doen er alles aan om dit te verhelpen en de overlast voor u tot een minimum te beperken. Onze excuses voor het ongemak.

Zo meldt de Stadsverwarming Purmerend.

In de loop van de ochtend kwamen diverse meldingen binnen vanuit andere delen van Purmerend, waaronder Purmer-Zuid, Gors en Overwhere.

Regio Purmerend belde net met de stadsverwarming. Wij hoopten te horen hoelang de storing naar verwachting nog zou aanhouden. Als wij hier antwoord op krijgen, melden wij het uiteraard.

UPDATE: Omstreeks 10:15 uur hebben alle huishoudens in Purmerend weer warm water en verwarming. De oorzaak lag bij een elektrische storing in de Biomassacentrale. Het storingsgebied lag verspreid door heel Purmerend, waarbij sommige huishoudens geheel geen verwarming hadden en andere woningen wel.

 

Ook last van de storing? Regeer dan even hieronder met de wijk waar je woont.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Purmer zuid. Fijn hoor die stadsverarming(!)eerst in de winter een paar dagen geen warmtr ondanks voorspellingen koudste temperaturen, en nu weer n stroomstoring…enne contingencyplan? Waardeloze organisatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.2 ° C
15.1 °
13.3 °
80 %
3.8kmh
95 %
za
16 °
zo
19 °
ma
23 °
di
21 °
wo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.