* stadsverwarming

Storing stadsverwarming treft groot deel van Purmerend

Purmerend – Dinsdag 1 mei 2018 omstreeks 06:00 uur kwamen de eerste berichten binnen van een storing bij de stadsverwarming. In Weidevenne bleken verschillende huishoudens geen warm water en verwarming te hebben.

Vanwege een stroomstoring bij de BioWarmteCentrale kan er momenteel -in sommige delen van Purmerend- geen of onvoldoende warmte geleverd worden. Wij doen er alles aan om dit te verhelpen en de overlast voor u tot een minimum te beperken. Onze excuses voor het ongemak.

Zo meldt de Stadsverwarming Purmerend.

In de loop van de ochtend kwamen diverse meldingen binnen vanuit andere delen van Purmerend, waaronder Purmer-Zuid, Gors en Overwhere.

Regio Purmerend belde net met de stadsverwarming. Wij hoopten te horen hoelang de storing naar verwachting nog zou aanhouden. Als wij hier antwoord op krijgen, melden wij het uiteraard.

UPDATE: Omstreeks 10:15 uur hebben alle huishoudens in Purmerend weer warm water en verwarming. De oorzaak lag bij een elektrische storing in de Biomassacentrale. Het storingsgebied lag verspreid door heel Purmerend, waarbij sommige huishoudens geheel geen verwarming hadden en andere woningen wel.

 

Ook last van de storing? Regeer dan even hieronder met de wijk waar je woont.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Purmer zuid. Fijn hoor die stadsverarming(!)eerst in de winter een paar dagen geen warmtr ondanks voorspellingen koudste temperaturen, en nu weer n stroomstoring…enne contingencyplan? Waardeloze organisatie

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: