Purmerend

Kinderboekwinkel Timboektoe “(voor)lezen is heel belangrijk”

Purmerend – Mariska van Urk en haar vriend Franco openden zaterdag 28 april de kinderboekenwinkel Timboektoe aan de Willem Eggertstraat 1A, in het centrum van Purmerend. Na een interne verbouwing ging afgelopen zaterdag de deuren open. Zelf werkt Mariska nog twee dagen bij Kinderdagverblijf Vlindertuin maar gaat de uitdaging in het ondernemerschap aan. 

Mariska is dol op kinderboeken. Mariska;”We hebben de mooiste verhalen en rijk geïllustreerde boeken geselecteerd om voor te lezen of de kinderen zelf te laten lezen.” Naast boeken worden ook spelletjes, puzzels en andere kinderaccessoires verkocht. De naam was nog even een puzzel, maar toen zoon Ennio het boek Timboektoe zat te lezen, opperde hij, ‘waarom noem je het niet gewoon Timboektoe’?

De tekening die de gevel siert is gemaakt door schrijver en illustrator Harmen van Straaten en geheel belangeloos beschikbaar gesteld. Mogelijk dat Harmen binnenkort een signeersessie komt houden, geeft Mariska aan.

Volg Kinderboekwinkel Timboektoe op facebook: https://www.facebook.com/kinderboekwinkel.timboektoe

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.