7.3 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
HomePurmerendKinderboekwinkel Timboektoe “(voor)lezen is heel belangrijk”

Kinderboekwinkel Timboektoe “(voor)lezen is heel belangrijk”

Purmerend – Mariska van Urk en haar vriend Franco openden zaterdag 28 april de kinderboekenwinkel Timboektoe aan de Willem Eggertstraat 1A, in het centrum van Purmerend. Na een interne verbouwing ging afgelopen zaterdag de deuren open. Zelf werkt Mariska nog twee dagen bij Kinderdagverblijf Vlindertuin maar gaat de uitdaging in het ondernemerschap aan. 

Mariska is dol op kinderboeken. Mariska;”We hebben de mooiste verhalen en rijk geïllustreerde boeken geselecteerd om voor te lezen of de kinderen zelf te laten lezen.” Naast boeken worden ook spelletjes, puzzels en andere kinderaccessoires verkocht. De naam was nog even een puzzel, maar toen zoon Ennio het boek Timboektoe zat te lezen, opperde hij, ‘waarom noem je het niet gewoon Timboektoe’?

De tekening die de gevel siert is gemaakt door schrijver en illustrator Harmen van Straaten en geheel belangeloos beschikbaar gesteld. Mogelijk dat Harmen binnenkort een signeersessie komt houden, geeft Mariska aan.

Volg Kinderboekwinkel Timboektoe op facebook: https://www.facebook.com/kinderboekwinkel.timboektoeSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,547VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
7.3 ° C
9 °
5.6 °
73 %
1.8kmh
8 %
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
10 °
ma
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.