Purmerend

Samantha en Shane zijn paranormaal begaafd (mini-docu)

Purmerend – Hoe is het om je leven lang ‘iets’ te voelen dat anderen niet kunnen navoelen? Dit is de realiteit van Samantha en Shane uit Purmerend. Het leven van dit koppel staat voor een groot deel in het teken van het paranormale.

Samen met een groepje gelijkgestemden, The Ravens Paranormal, voeren zij geestenjachten uit en proberen zij te bewijzen dat zij niet gek zijn. Is er toch meer tussen hemel en aarde dan je zou denken?

Voor de twee Purmerenders is het antwoord op die vraag duidelijk. “Samantha: “Mijn eigen jeugd was nogal onstuimig. Vooral omdat ik paranormaal zicht had en dus meer zag dan de gemiddelde tiener. Het is dan best lastig te verklaren waarom ik sommige dingen al wist, zeg maar.”

Heel gemene heks

Op de middelbare school kreeg ik meer besef: ‘Wacht eens even, ik kan dingen zien die anderen niet zien’. Op een gegeven moment zeggen ze dan natuurlijk: ‘Ik geloof het niet, kom dan met bewijzen’. Dan kwam ik met bewijs en zeiden ze ‘je bent eng, je bent een heel gemene heks. Ik blijf bij je uit de buurt, je bent gevaarlijk’.”

Meer informatie op: http://www.theravensparanormal.nl

Documentaire gemaakt door: Rik Budding, Mike Rijpsma en Martine Groen. Documentaire: Witte Raven. (11 min)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.