12.1 C
Purmerend
dinsdag 11 juni 2024
Home112Getuigen gezocht van verkeersongeval Zambezilaan

Getuigen gezocht van verkeersongeval Zambezilaan

Purmerend – De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van een aanrijding op 30 april, die plaatsvond op het kruispunt van de Zambezilaan en de Purmerlandweg tussen een fietser en een grijze personenauto.

Een 14-jarige jongen op de fiets werd maandag 30 april op de kruising aangereden door een automobilist in een grijze auto. De jongen bleek geen verwondingen te hebben, maar wel was zijn fiets en het beeldscherm van zijn smartphone stuk. De automobilist is na de aanrijding even gestopt en hierna weggereden. Het kenteken van de grijze auto zou beginnen met de cijfers 23 – ?.

Heeft u iets gezien op maandag 30 april rond 15.00 uur op de Zambezilaan dat met deze aanrijding te maken heeft? Belt u dan s.v.p. met de politie in Purmerend via tel.nr. 0900-8844.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,935FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
12.1 ° C
13.5 °
11 °
75 %
0.5kmh
28 %
di
11 °
wo
14 °
do
17 °
vr
16 °
za
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.