112Purmerend

Getuigen gezocht van verkeersongeval Zambezilaan

Purmerend – De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van een aanrijding op 30 april, die plaatsvond op het kruispunt van de Zambezilaan en de Purmerlandweg tussen een fietser en een grijze personenauto.

Een 14-jarige jongen op de fiets werd maandag 30 april op de kruising aangereden door een automobilist in een grijze auto. De jongen bleek geen verwondingen te hebben, maar wel was zijn fiets en het beeldscherm van zijn smartphone stuk. De automobilist is na de aanrijding even gestopt en hierna weggereden. Het kenteken van de grijze auto zou beginnen met de cijfers 23 – ?.

Heeft u iets gezien op maandag 30 april rond 15.00 uur op de Zambezilaan dat met deze aanrijding te maken heeft? Belt u dan s.v.p. met de politie in Purmerend via tel.nr. 0900-8844.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.