* KermisPurmerend

Halsbrekende toeren op de Koemarkt: hoogste punt kermis bereikt

Purmerend – De opbouw van de kermis is begonnen en komt langzaam op gang. Vanmiddag werd de attractie Around the World gemonteerd. Met een kraan van Mick uit Volendam werd deze attractie van 60 meter hoog op zijn plaats gezet.

De twee mannen die de attractie opbouwden moesten halsbrekende toeren uithalen. Maar uiteindelijk, door ervaring, staat de attractie er eindelijk. Around the World is een mega zweefmolen waarbij je 60 meter de lucht ingaat.

Ook andere attracties werden opgebouwd. De aankomende dagen zullen er nog vele volgen.

De kermis is van donderdag 10 mei tot 21 mei 2018. Meer informatie op: http://purmerend.instantmagazine.com/purmerendmagazine/kermis-purmerend/

Relevant artikel:

Kermis Purmerend 2018: zweven op 60 meter hoogte, durf jij? (video)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.