6.1 C
Purmerend
maandag 27 maart 2023
HomePurmerendBoodschappenactie voor Stichting Babyspullen 

Boodschappenactie voor Stichting Babyspullen 

Purmerend – Na het succes van eerdere boodschappenacties organiseert Stichting Babyspullen dit keer op zaterdag 12 mei een actie speciaal ter gelegenheid van Moederdag. De stichting wil hiermee aandacht vragen voor (aanstaande) moeders in Nederland die het financieel moeilijk hebben en daardoor niet de noodzakelijke babyuitzet voor hun kindje kunnen aanschaffen. 

Stichting Babyspullen zet zich in voor deze (aanstaande) ouders door van nieuwe en gedoneerde spullen babystartpakketten te maken met daarin kleertjes, beddengoed, verzorgingsproducten etc. Hiermee kunnen ouders ondanks hun financiële situatie hun kindje toch een goede start geven.

Hoe werkt de actie

Vrijwilligers van Stichting Babyspullen delen tussen 10.00uur en 16.00uur bij Albert Heijn XL, Burg. D. Kooijmanweg 16 Purmerend boodschappenlijstjes uit. Op deze lijstjes staan artikelen die Stichting Babyspullen goed kan gebruiken voor de babystartpakketten. De vraag aan het winkelend publiek is om één of meer producten van het lijstje te kopen. De gekochte producten kunnen vervolgens bij de vrijwilligers van Stichting Babyspullen worden afgegeven. U vindt de vrijwilligers in de hal voor de Albert Heijn en Etos. Hoe meer er wordt gedoneerd, hoe meer baby’s we kunnen helpen. Elk kind heeft immers recht op een goede start!

Nieuwe en gebruikte babyspullen

De boodschappenactie is speciaal bedoeld voor het inzamelen van nieuwe spullen. Heeft u nog kruiken, babydekens, lakentjes, hydrofiel doeken of kleertjes tot en met maat 92 op zolder liggen? Stichting Babyspullen kan ze voor de babystartpakketten goed gebruiken! Doneer uw babyspullen bij een van onze inzamelpunten door heel Nederland. U vindt ze op www.stichtingbabyspullen.nl.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
6.1 ° C
8.9 °
4.4 °
80 %
0.9kmh
52 %
ma
7 °
di
7 °
wo
12 °
do
12 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.