112Purmerend

Weer ernstig ongeval op J.M. den Uyllaan

Purmerend – Op de kruising met de Van IJsendijkstraat met de J.M. den Uyllaan is een longboarder ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto.

De persoon is met zeer ernstig letsel vervoerd naar het ziekenhuis, hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. De ongevallendienst van de politie zal onderzoek doen.

De bestelbus was getuige en heeft niets met het ongeval te maken.

Update: De auto die betrokken was bij het ongeval blijkt niet verzekerd te zijn en is door de politie in beslag genomen.

https://twitter.com/p2000_050/status/993820599935033345

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl


 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Binnen 24 uur 3 ernstige ongelukken op de Den Uillaan en nabij gelegen van IJsendijkstraat 1 vrouw overleden en 2 zwaar gewonden naar het ziekenhuis gebracht
    De gemeente heeft het beleid dat bijna iedere vierkante meter grond wordt vol gebouwd,met huizen maar denken daarbij niet aan het steeds drukker en gevaarlijker wordende verkeer in Purmerend We hebben gelukkig veel fietspaden in Purmerend maar blijkbaar niet genoeg, bv de van Ijssendijkstraat in de Koog wordt de stoep als parkeerstrook gebruikt en moeten voetgangers over de zeer drukke straat Hier ligt een taak voor de gemeente ( en bewoners) om te denken aan de verkeersveiligheid

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: