112Purmerend

Weer ernstig ongeval op J.M. den Uyllaan

Purmerend – Op de kruising met de Van IJsendijkstraat met de J.M. den Uyllaan is een longboarder ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto.

De persoon is met zeer ernstig letsel vervoerd naar het ziekenhuis, hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. De ongevallendienst van de politie zal onderzoek doen.

De bestelbus was getuige en heeft niets met het ongeval te maken.

Update: De auto die betrokken was bij het ongeval blijkt niet verzekerd te zijn en is door de politie in beslag genomen.

https://twitter.com/p2000_050/status/993820599935033345

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl


 

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Binnen 24 uur 3 ernstige ongelukken op de Den Uillaan en nabij gelegen van IJsendijkstraat 1 vrouw overleden en 2 zwaar gewonden naar het ziekenhuis gebracht
    De gemeente heeft het beleid dat bijna iedere vierkante meter grond wordt vol gebouwd,met huizen maar denken daarbij niet aan het steeds drukker en gevaarlijker wordende verkeer in Purmerend We hebben gelukkig veel fietspaden in Purmerend maar blijkbaar niet genoeg, bv de van Ijssendijkstraat in de Koog wordt de stoep als parkeerstrook gebruikt en moeten voetgangers over de zeer drukke straat Hier ligt een taak voor de gemeente ( en bewoners) om te denken aan de verkeersveiligheid

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
%d bloggers liken dit: