* Middenbeemster112

Veel belangstelling bij brandweerpost Middenbeemster (fotoverslag)

Middenbeemster – Er was veel belangstelling bij de open dag van de brandweer Beemster. Gebiedscommandant dhr. A. Siebeling en burgemeester mw. van Beek waren ook even aanwezig. Door de brandweer werden diverse demonstraties getoond aan de bezoekers en voor de kinderen waren er volop activiteiten.

Zo mochten belangstellenden mee in de hoogwerker, was er een demonstratie auto knippen en nog veel meer leuke dingen.

Brandweer Beemster

In Beemster zijn 38 vrijwilligers (mannen en vrouwen) die zich dag en nacht voor de bevolking beschikbaar stellen om op te treden bij (dreigende) calamiteiten. Het korps is hiervoor voortdurend op zoek naar personen die zich hiervoor willen inzetten. Brandweer Beemster oefent elke maand op de 1e, 2e en 4e maandagavond tussen 19.30-21.30 uur. Heeft u belangstelling, wilt u meemaken wat de brandweer inhoudt of wilt u gewoon meer informatie, kom gerust eens langs op een oefenavond.

Brandweerkazerne vrijwillige brandweer Beemster
Klaas Hogetoornlaan 5
1462 JM Middenbeemster
Telefoon: (0299) 68 36 16

Foto’s: Haico Kats.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.