2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home* KermisVanavond griezelen op Kermis Purmerend

Vanavond griezelen op Kermis Purmerend

Purmerend – Vanavond zal er op de kermis Purmerend een Fright Night gehouden worden. Het beroemde  Brasovski Cirkusz zal hun kunsten vertonen met hun nieuwe wervelende show “CarnEvil”. Een show met de allergrootste freaks die maar te vinden zijn op deze aarde. Een show vol spanning en sensatie waarbij uw nekharen recht overeind zullen staan.

De voorstelling zal over de gehele kermis worden gegeven. Circuseigenaar Sándor Brasovski presenteert met trots een fabuleuze show, met een wisselende mix van tientallen bloedstollende grandioze acts van internationale artiesten voor deze nieuwe show die zijn weerga niet kent.

Vanaf 20:00 uur tot 00:00 uur kunt u de freaks tegenkomen.

Durft u het aan?

Update: De gemeente geeft het volgende over Fright Night in een email aan: “Op de site van RegioPurmerend staat dat er vanavond fright night “de voorstelling over de gehele kermis wordt gegeven” dit is onjuist. Er lopen alleen acteurs in het parcours aan de Gedempte Where.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.