Purmerend

RollatorLoop door binnenstad Purmerend

Purmerend – Zaterdag 26 mei is er een RollatorLoop door de binnenstad van Purmerend. De start is vanaf de Koemarkt en de route gaat langs diverse sportieve attracties van het evenement Marktstad Moves. Iedereen met een rollator of rolstoel en de begeleiders doen gratis mee. 

Het gaat bij de RollatorLoop niet om snelheid, maar om een wandeling in eigen tempo. Er zijn naar verwachting tientallen deelnemers uit De Rusthoeve en De Tien Gemeenten. Op diverse locaties aan de route krijgen de deelnemers een stempel op de strippenkaart. Onderweg ontvangen zij en eventuele begeleiders een gratis fles drinkwater. Het eindpunt van de RollatorLoop is op het Looiersplein, wie aan de wandeling begint ontvangt een medaille.

Voorafgaand aan de wandeling is er om 14.30 uur een gezamenlijke muzikale warming up bij de kraam van Spurd op de Koemarkt. Spurd meldt dat deelname aan de warming up en de wandeling voor eigen risico is.

Foto: Aangeleverd


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.