RollatorLoop door binnenstad Purmerend

Purmerend – Zaterdag 26 mei is er een RollatorLoop door de binnenstad van Purmerend. De start is vanaf de Koemarkt en de route gaat langs diverse sportieve attracties van het evenement Marktstad Moves. Iedereen met een rollator of rolstoel en de begeleiders doen gratis mee. 

Het gaat bij de RollatorLoop niet om snelheid, maar om een wandeling in eigen tempo. Er zijn naar verwachting tientallen deelnemers uit De Rusthoeve en De Tien Gemeenten. Op diverse locaties aan de route krijgen de deelnemers een stempel op de strippenkaart. Onderweg ontvangen zij en eventuele begeleiders een gratis fles drinkwater. Het eindpunt van de RollatorLoop is op het Looiersplein, wie aan de wandeling begint ontvangt een medaille.

Voorafgaand aan de wandeling is er om 14.30 uur een gezamenlijke muzikale warming up bij de kraam van Spurd op de Koemarkt. Spurd meldt dat deelname aan de warming up en de wandeling voor eigen risico is.

Foto: Aangeleverd

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*