12.3 C
Purmerend
donderdag 1 juni 2023
HomePurmerendRollatorLoop door binnenstad Purmerend

RollatorLoop door binnenstad Purmerend

Purmerend – Zaterdag 26 mei is er een RollatorLoop door de binnenstad van Purmerend. De start is vanaf de Koemarkt en de route gaat langs diverse sportieve attracties van het evenement Marktstad Moves. Iedereen met een rollator of rolstoel en de begeleiders doen gratis mee. 

Het gaat bij de RollatorLoop niet om snelheid, maar om een wandeling in eigen tempo. Er zijn naar verwachting tientallen deelnemers uit De Rusthoeve en De Tien Gemeenten. Op diverse locaties aan de route krijgen de deelnemers een stempel op de strippenkaart. Onderweg ontvangen zij en eventuele begeleiders een gratis fles drinkwater. Het eindpunt van de RollatorLoop is op het Looiersplein, wie aan de wandeling begint ontvangt een medaille.

Voorafgaand aan de wandeling is er om 14.30 uur een gezamenlijke muzikale warming up bij de kraam van Spurd op de Koemarkt. Spurd meldt dat deelname aan de warming up en de wandeling voor eigen risico is.

Foto: Aangeleverd


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,277FansLike
2,236VolgersVolg
1,589VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.3 ° C
13.3 °
11.1 °
79 %
5.8kmh
100 %
do
12 °
vr
17 °
za
19 °
zo
18 °
ma
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.