Evenement

Vrijdag: Luilak Festival 2018

Purmerend – Op vrijdag 18 mei 2018 verandert het Leeghwaterpark, Purmerend wederom in een festivalterrein voor het unieke nachtfestival Luilak! Dit jaar in een iets andere setting, met maar liefst 2 verschillende (outdoor) stages.

Voor de 17e keer komt het Luilak Festival weer in het Leeghwaterpark in Purmerend! Sfeervol en met alleen de beste DJ’s van Purmerendse bodem nodigen we je uit om Luilak Festival 2018 mee te maken! Het festival duurt van 23:00 tot 05:00 uur.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor €8,87 verkrijgbaar via www.luilakfestival.nl. Aan de deur kosten de kaartjes 10 euro.

MainStage 
Panter
Menno D
Goodlife Tribe
Bruin Brood
Damian Andy
Chrissy & Joseph Steel
DEOJ
DJVM
Jermaine Anthony
Murk & Basta
Hosted by: MC Iceman

HardStage – Hosted by Hardstyle in Style
U-P
Ressurectz
Cheiron
Myro
Bengr
Genesis
Antichrist
Addict
Hosted by: MC Tools

 

 

 

 

Luilak is een evenement voor en door jongeren. De minimale leeftijd is dan ook 16 jaar en ouder (geen max!). Vergeet niet dat je VERPLICHT je ID moet laten zien.Wel moet je natuurlijk 18 jaar of ouder zijn om te mogen drinken. Hiervoor kan je bij de entree en (18+) bandje halen op vertoon van je legitimatie.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.