Purmerend

Parkeren weer mogelijk in en op t’ Lammetje

Purmerend – Vanmiddag sloot de gemeente Purmerend rond 14:15 uur uit voorzorg het parkeren in en op parkeergarage t’ Lammetje. Aanleiding hiervoor was omdat er een klem los gelaten had van een vloerplaat.

Vanavond is om 20:00 uur t’ Lammetje weer opengesteld en kan er weer geparkeerd worden, zo laat Handhaving Purmerend weten op Twitter. Volgens de gemeente Purmerend zijn alle bouten van de rijplaten op de 1e en 2e verdieping weer vastgedraaid.

Op de kopfoto de monteur die het parkeren weer mogelijk maakte.

Relevant artikel:

Parkeergarage ’t Lammetje afgesloten wegens losraken klem vloerplaat

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by