17.7 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
HomePurmerendParkeren weer mogelijk in en op t' Lammetje

Parkeren weer mogelijk in en op t’ Lammetje

Purmerend – Vanmiddag sloot de gemeente Purmerend rond 14:15 uur uit voorzorg het parkeren in en op parkeergarage t’ Lammetje. Aanleiding hiervoor was omdat er een klem los gelaten had van een vloerplaat.

Vanavond is om 20:00 uur t’ Lammetje weer opengesteld en kan er weer geparkeerd worden, zo laat Handhaving Purmerend weten op Twitter. Volgens de gemeente Purmerend zijn alle bouten van de rijplaten op de 1e en 2e verdieping weer vastgedraaid.

Op de kopfoto de monteur die het parkeren weer mogelijk maakte.

Relevant artikel:

Parkeergarage ’t Lammetje afgesloten wegens losraken klem vloerplaatSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.9 °
16 °
55 %
3.1kmh
100 %
ma
18 °
di
15 °
wo
17 °
do
16 °
vr
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.