* Gemeenteraadsverkiezingen 2018PolitiekPurmerend

Onderhandelingen gaan verder met Ouderenpartij AOV Purmerend

Purmerend – Stadspartij, D66, CDA, PvdA en de Ouderenpartij AOV Purmerend hebben besloten met elkaar verder te praten over het vormen van een coalitie. Nadat GroenLinks zich uit de gesprekken had teruggetrokken, zijn de vier eerstgenoemde partijen met de VVD en de Ouderenpartij AOV Purmerend het gesprek aangegaan.

Met beide partijen is in een goede sfeer gesproken. De conclusie van de gesprekken was dat de Ouderenpartij AOV Purmerend inhoudelijk het beste in de lijn past die de overige partijen voor ogen hebben.

In de komende weken zal door de partijen uitvoerig met elkaar gesproken worden en zal geprobeerd worden de opgelopen vertraging zo veel mogelijk te beperken.

Stadspartij, D66, CDA en PvdA begrijpen eventuele teleurstelling bij de VVD. Zodra het akkoord gereed is, zal met alle partijen over dat akkoord het gesprek worden gevoerd.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.