Purmerend

Vanmiddag live chat met wijkmanager Weidevenne

Purmerend – Woensdag 23 mei heeft u weer de mogelijkheid om direct met wijkmanager Michael Lanting te chatten. Van 16.00 tot 18.00 uur zit hij in Heel Europa achter zijn laptop om antwoord te geven op vragen van bewoners.

Ga naar www.weidevenner.nl en klik op het oranje live chat logo dat rechtsonder verschijnt. Als u aan de beurt bent, krijgt u een berichtje van Michael. De wijkmanager kan uiteraard niet uitgebreid iedereen te woord staan, maar zal zeker zijn best doen om u te helpen en/of te adviseren. Voor meer uitgebreide onderwerpen is dit een prima methode om alvast even te polsen wat mogelijk is. Indien nodig zal later nog een gesprek of e-mailuitwisseling plaatsvinden. Laat in dat geval uw e-mailadres achter.

In het kort

website: www.weidevenner.nl
datum: 23 mei  2018
tijdstip: 16.00 tot 18.00 uur

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.