Purmerend

70 parkeerplaatsen weg uit binnenstad Purmerend

Purmerend – De komst van de Markthal op het NUKA-terrein (tussen de Koemarkt en de Plantsoenstraat) in Purmerend is definitief een feit. Vanaf deze week worden er verschillende, voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor het bouwrijp maken van het terrein.

Op het NUKA-terrein kan nog tot en met 3 juni worden geparkeerd. Vanaf maandag 4 juni is het parkeerterrein definitief afgesloten. De taxistandplaats wordt verplaatst naar een zone langs ’t Lammetje. Ontwikkelaar Attica verwacht vanaf oktober te kunnen starten met de bouw van de Markthal.

Relevant artikelen:

Markthal op het NUKA terrein nabij Koemarkt

Eerste paal markthal in herfst de grond in

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.