112Purmerend

Inbrekers aangehouden aan de Voltastraat

Purmerend – Op maandagmorgen hield de politie twee personen aan op verdenking van diefstal bij een bedrijf aan de Voltastraat in Purmerend. Het gaat om een 34-jarige Amsterdammer en een 30-jarige vrouw uit Purmerend.

Omstreeks 01.05 uur meldde een getuige dat personen binnen de omheining van een autobedrijf liepen en dat zij velgen met banden over het hek gooiden. De politie ging ter plaatse en blokte de omgeving af, zodat de inbrekers op hun vlucht de omgeving niet ongezien konden verlaten.

Toen de inbrekers in de gaten kregen dat zij betrapt waren, probeerden zij via een dak van een pand te ontkomen. De vrouw kon ter plaatse worden aangehouden. De man had bij zijn sprong van het dak zijn enkel bezeerd. Hij probeerde zich tevergeefs in de bosjes te verstoppen.

Diensthond Paco mocht vervolgens helemaal los op het zoeken naar onder anderen gestolen spullen. Bij het hek lagen vijf velgen met banden. Ook werd een bromfiets aangetroffen waarmee de dieven waren gekomen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.