7.5 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home112Inbrekers aangehouden aan de Voltastraat

Inbrekers aangehouden aan de Voltastraat

Purmerend – Op maandagmorgen hield de politie twee personen aan op verdenking van diefstal bij een bedrijf aan de Voltastraat in Purmerend. Het gaat om een 34-jarige Amsterdammer en een 30-jarige vrouw uit Purmerend.

Omstreeks 01.05 uur meldde een getuige dat personen binnen de omheining van een autobedrijf liepen en dat zij velgen met banden over het hek gooiden. De politie ging ter plaatse en blokte de omgeving af, zodat de inbrekers op hun vlucht de omgeving niet ongezien konden verlaten.

Toen de inbrekers in de gaten kregen dat zij betrapt waren, probeerden zij via een dak van een pand te ontkomen. De vrouw kon ter plaatse worden aangehouden. De man had bij zijn sprong van het dak zijn enkel bezeerd. Hij probeerde zich tevergeefs in de bosjes te verstoppen.

Diensthond Paco mocht vervolgens helemaal los op het zoeken naar onder anderen gestolen spullen. Bij het hek lagen vijf velgen met banden. Ook werd een bromfiets aangetroffen waarmee de dieven waren gekomen.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.5 ° C
8.3 °
6.6 °
79 %
8.1kmh
99 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.