112Purmerend

Mogelijk drugslab aangetroffen op Baanstee-West (update)

Purmerend – Aan de Pascalstraat op de Baanstee-West is mogelijk een drugslab aangetroffen. Op dit moment is er veel politie en brandweer aanwezig. Ook een team van de landelijke faciliteit ontmanteling (LFO) van de politie is ter plaatse.

De politiehelikopter heeft meer dan een uur boven het gebied gevlogen. Door de aanwezig van het team LFO kan geconcludeerd worden dat er een drugslab is aangetroffen.

Volgens een politiewoordvoerder is er geen gevaar voor de omgeving.

Update: Het betreft inderdaad een drugslab. Het zou gaan om een geplande actie van de landelijke recherche. Onderzoek door de recherche leidde naar het bedrijfspand aan de Pascalstraat.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.