19.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
HomePurmerendLive Bierbrouwen in Proeflokaal Bakker

Live Bierbrouwen in Proeflokaal Bakker

Purmerend – In het kader van “De week van het Nederlandse Bier” wordt er ieder jaar landelijk aandacht geschonken aan het heerlijk Nederlands Gerstenat. Deze editie is van 24 mei t/m 3 juni. Zo zullen weer velen brouwerijen, Proeflokalen en Brewpubs hun deuren openzetten om de mensen te verleiden tot het zien ontstaan en proeven van een mooi glas bier.

Op zondag 3 juni zal aan de Koemarkt in Purmerend in Proeflokaal Bakker weer een bier worden gebrouwen door Max Nibbering van hobbybrouwerij Anna Cornelia en Nico Ruijter, eveneens thuisbrouwer. Welk type ditmaal zal ontstaan kunt u ervaren door erbij te zijn tijdens deze educatieve trip door het brouwproces te volgen.

Vanaf 09:00 uur

Bezoekers op deze dag kunnen meehelpen waar nodig en alle vragen stellen aan de brouwers. Door het te volgen proces worden mensen bewust van wat dit mooie natuurproduct inhoud en wat er allemaal bij komt kijken. Proeflokaal Bakker aan de Koemarkt 44 is geopend vanaf 09.00 uur en dan zullen Max en Nico de ketels opstarten.

Deze dag ondersteund de actie zwemmen voor onderzoek tegen kanker! Het gebrouwen bier is te verkrijgen tegen vergoeding, en een deel gaat naar dit goede doel.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
19.8 ° C
21.2 °
16.7 °
72 %
1.3kmh
86 %
ma
20 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.