Purmerend

Live Bierbrouwen in Proeflokaal Bakker

Purmerend – In het kader van “De week van het Nederlandse Bier” wordt er ieder jaar landelijk aandacht geschonken aan het heerlijk Nederlands Gerstenat. Deze editie is van 24 mei t/m 3 juni. Zo zullen weer velen brouwerijen, Proeflokalen en Brewpubs hun deuren openzetten om de mensen te verleiden tot het zien ontstaan en proeven van een mooi glas bier.

Op zondag 3 juni zal aan de Koemarkt in Purmerend in Proeflokaal Bakker weer een bier worden gebrouwen door Max Nibbering van hobbybrouwerij Anna Cornelia en Nico Ruijter, eveneens thuisbrouwer. Welk type ditmaal zal ontstaan kunt u ervaren door erbij te zijn tijdens deze educatieve trip door het brouwproces te volgen.

Vanaf 09:00 uur

Bezoekers op deze dag kunnen meehelpen waar nodig en alle vragen stellen aan de brouwers. Door het te volgen proces worden mensen bewust van wat dit mooie natuurproduct inhoud en wat er allemaal bij komt kijken. Proeflokaal Bakker aan de Koemarkt 44 is geopend vanaf 09.00 uur en dan zullen Max en Nico de ketels opstarten.

Deze dag ondersteund de actie zwemmen voor onderzoek tegen kanker! Het gebrouwen bier is te verkrijgen tegen vergoeding, en een deel gaat naar dit goede doel.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Hahahaha, een typo – maar dat had je vast al door. Aangepast!
    ^Eline

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: