CultuurEvenement

Regio Purmerend zoekt talenten!!!

Purmerend – Kun jij zingen, dansen, muziek maken, goochelen of schetsen? Ben je een sportief talent of kun jij iets anders bijzonders? En zou jij het leuk vinden om in je eigen stad te laten zien wat je kunt? Alleen of met anderen? Regio Purmerend is op zoek naar jou!

De komende tijd staat er veel te gebeuren in Purmerend. En wij bieden jullie graag een podium om te laten zien wat jullie kunnen! Leuk voor jezelf en voor de bezoekers van de evenementen in de binnenstad.

Mogen wij een keer met jou kennis maken? Stuur ons dan een mailtje via [email protected] of stuur ons een PB via Facebook.

Ken jij iemand waar je aan denkt bij het lezen van dit bericht? Noem dan vooral even zijn/haar naam hieronder!

Wij hopen op jullie reacties!

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.