112Purmerend

Jeugdig drietal aangehouden voor woninginbraak

Purmerend – Een 16-jarige en een 17-jarige jongen uit Purmerend en een 19-jarige man uit Amsterdam zijn maandagavond aangehouden op verdenking van woninginbraak. Het drietal zou die ochtend hebben ingebroken in een woning aan de Clara Visserstraat.

Eén van de bewoners kwam kort na het middaguur thuis en constateerde dat het hele huis overhoop was gehaald. De politie werd toen ingeschakeld en meerdere getuigen verklaarden dat zij drie jonge mannen in de ochtend in buurt van de woning zagen. Eén van de getuigen had zelfs camerabeelden van het drietal. De camerabeelden werden veiliggesteld en uitgekeken.

Rond 18.20 uur kreeg de politie de melding dat iemand drie jongens op het Van Burgplein zag die voldeden aan het signalement van de verdachten van de woninginbraak. De gearriveerde politiegenten konden zich hier in vinden en het drietal werd na toestemming van de Officier van Justitie aangehouden.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.