9.8 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
Home112Jeugdig drietal aangehouden voor woninginbraak

Jeugdig drietal aangehouden voor woninginbraak

Purmerend – Een 16-jarige en een 17-jarige jongen uit Purmerend en een 19-jarige man uit Amsterdam zijn maandagavond aangehouden op verdenking van woninginbraak. Het drietal zou die ochtend hebben ingebroken in een woning aan de Clara Visserstraat.

Eén van de bewoners kwam kort na het middaguur thuis en constateerde dat het hele huis overhoop was gehaald. De politie werd toen ingeschakeld en meerdere getuigen verklaarden dat zij drie jonge mannen in de ochtend in buurt van de woning zagen. Eén van de getuigen had zelfs camerabeelden van het drietal. De camerabeelden werden veiliggesteld en uitgekeken.

Rond 18.20 uur kreeg de politie de melding dat iemand drie jongens op het Van Burgplein zag die voldeden aan het signalement van de verdachten van de woninginbraak. De gearriveerde politiegenten konden zich hier in vinden en het drietal werd na toestemming van de Officier van Justitie aangehouden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,526VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.8 ° C
11.1 °
8.9 °
77 %
8.5kmh
87 %
zo
10 °
ma
9 °
di
8 °
wo
9 °
do
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.