21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
Home* Goede doelenZondag 17 juni: Fortfair op Fort Benoorden Purmerend

Zondag 17 juni: Fortfair op Fort Benoorden Purmerend

Purmerend – Op zondag 17 juni 2018 presenteert Lionsclub Purmerend Marktstaede  een nieuwe editie van Fortfair. De fair vindt plaats op het terrein van Fort Benoorden aan de Kwadijkerweg in Zuidoostbeemster. De opbrengsten van de entree (€2,50) en de loterij komen geheel ten goede van Stichting Hartekind. 

Wil je eens wat anders op een zonnige zondag? Kom dan naar de Fortfair op het Fort Benoorden Purmerend op zondag 17 juni 2018. Er is van alles te doen: voor jong en oud, groot en klein, kortom het hele gezin met oma en opa erbij.

Laat je verwennen en vooral genieten op onze fortfair. Er is van alles te zien, te proeven, te ruiken, te horen en te voelen. Verfraai je tuin, interieur of jezelf. Meer dan 70 kramen bieden hun producten en diensten aan, zoals tuinartikelen, keramiek en schilderijen, brocante, kleding en accessoires. 

En ook de kinderen zullen zich amuseren: op bezoek bij de brandweer, het veld in met de IVN, poffertjes en suikerspin, maar ook: Peu de Feu treedt op.

En voor wie even wil uitblazen is er de filmdocumentaire Kraijenhoff keert terug over het leven op de forten van de Stelling van Amsterdam.

En wie dit allemaal nog niet spannend genoeg vindt, kan deelnemen aan een loterij met heel aantrekkelijke (hoofd)prijzen, o.a. beschikbaar gesteld door Expert Purmerend en tal van ondernemers uit de regio.

Toegangsprijs op deze vaderdag is € 2,50. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. De opbrengsten van de entreegelden en de loterij gaan geheel naar het goede doel.

____________________

Fortfair

  • zondag 17 juni 2018  – 10:00-17:00 uur
  • entree € 2,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)
  • Kwadijkerweg 8, Zuidoostbeemster
  • Meer info op: www.beemsterfortfair.nl

____________________

Over Stichting Hartekind

Stichting Hartekind is het enige goede doel in Nederland die zich uitsluitend inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. De doelstellingen zijn betere overlevingskansen voor kinderen met hartproblemen en het verbeteren van de dagelijkse kwaliteit van leven.

Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er drie kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking.

Stichting Hartekind wil door middel van het financie- ren van wetenschappelijk onderzoek de overlevings- kansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze 25.000 hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto:

“Kind zijn, hart nodig!”

 

Over Lionsclub Purmerend Marktstaede

Lionsclub Purmerend Marktstaede is een enthousiaste club van ruim 25 mannen en vrouwen uit verschillende beroepsgroepen die zich verenigd hebben om het internationale Lionsmotto ‘we serve’ inhoud te geven.
De club ontwikkelt allerlei activiteiten waarmee geld wordt ingezameld voor uiteenlopende goede doelen.

Lionsclub Purmerend Marktstaede is onderdeel van een wereldwijde organisatie van 45.000 clubs in 192 landen. Lions is daarmee de grootste serviceorganisatie ter wereld.

www.lionsmarktstaede.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.