112Purmerend

Aanrijding tussen brommer en scooter Van IJsendijkstraat

Purmerend – Op de Van IJsendijkstraat zijn bij een aanrijding 2 personen licht gewond geraakt.

De bestuurders zijn ter plaatse door de ambulancebroeders behandeld. De toedracht van het ongeval is niet duidelijk, de aanrijding heeft plaats gevonden tussen/in de wegversmallingen die op de straat zijn aangebracht.

Foto’s: Haico Kats – www.regio11.nl

Tags

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Het is een gevaarlijke verkeerssituatie. Als brommerrijder komende vanaf het industriegebied de Koog heb ik voorrang bij de versmallingen, maar elke auto probeert mij te pletten. Veel te onduidelijk en gevaarlijk. En inmiddels redelijk overbodig met het eenrichtingsverkeer. Gemeente?

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
%d bloggers liken dit: