Aanrijding tussen brommer en scooter Van IJsendijkstraat

Foto: Haico Kats

Purmerend – Op de Van IJsendijkstraat zijn bij een aanrijding 2 personen licht gewond geraakt.

De bestuurders zijn ter plaatse door de ambulancebroeders behandeld. De toedracht van het ongeval is niet duidelijk, de aanrijding heeft plaats gevonden tussen/in de wegversmallingen die op de straat zijn aangebracht.

Foto’s: Haico Kats – www.regio11.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

1 Comment

  1. Het is een gevaarlijke verkeerssituatie. Als brommerrijder komende vanaf het industriegebied de Koog heb ik voorrang bij de versmallingen, maar elke auto probeert mij te pletten. Veel te onduidelijk en gevaarlijk. En inmiddels redelijk overbodig met het eenrichtingsverkeer. Gemeente?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*