11.2 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* ZaandamJeugdige bende scooterdieven opgerold

Jeugdige bende scooterdieven opgerold

Zaandam – De politie in Zaandam heeft vorige maand vijf jongeren aangehouden voor diefstal en heling van scooters. De verdachten komen uit Zaandam, Wormer en Purmerend en zijn tussen 13 en 19 jaar oud.

Nadat er tijdens de meivakantie in Zaandam opvallend veel aangiftes van gestolen scooters werden gedaan, besloot de politie de zaak grondig te onderzoeken. Met succes, want na de nodige verkeerscontroles kreeg de recherche een aantal verdachten in beeld.

In een tijdsbestek van enkele dagen hield de politie de vijf jongeren aan. Vier van hen werden na verhoor doorverwezen naar bureau Halt, maar de jongste van het stel – een 13-jarige Zaandammer – zit nog vast. Wat hij exact op z’n kerfstok heeft, is niet bekend.

Beschadigd

De scooters worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren, al heeft de politie ook een teleurstellende mededeling voor hen: een aantal tweewielers is ‘helaas flink beschadigd’.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.2 ° C
12.3 °
10 °
72 %
0.9kmh
100 %
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.