112Purmerend

Veel bestuurders lopend verder na verkeerscontrole

Purmerend – De politie, RDW en de Belastingdienst hebben donderdagmiddag en avond op het terrein van de brandweer een grote algemene verkeerscontrole gehouden.

Opvallend, of juist niet door het mooie weer, werden er veel scooters en brommers gedirigeerd naar de controleplaats. Bij een behoorlijk aantal van hen was de constructie snelheid te hoog en mochten de bestuurders hun weg lopend vervolgen, met een prent in hun achterzak.

Onder de scooters was er één uitschieter. Een scooter mag een constructie snelheid hebben van 25 km per uur bij controle op de rollenbank werd een snelheid gemeten van 75 km per uur (zonder correctie).

Ook andere voertuigen werden aan de controle onderworpen en alle bestuurders werden gecontroleerd op rijden onder invloed.

Foto’s: Haico Kats


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.