* Reuring 2018Purmerend

21 t/m 24 juni: bruisende festivalmix op Reuring 2018

Purmerend – De programmering voor het Reuring Festival staat weer als een huis. Van donderdag 21 t/m zondag 24 juni is het Leeghwaterpark in Purmerend weer het bruisende festivalhart, maar ook de binnenstad staat bol van de meest uiteenlopende voorstellingen.

Met dans, live muziek, straattheater en spectaculaire voorstellingen biedt het Reuring Festival voor iedereen heerlijke momenten. Zo goed als alle voorstellingen en optredens zijn gratis toegankelijk. En ook de inwendige mens komt vier dagen lang uitstekend aan zijn trekken.

Theater op locatie

Een van de hoogtepunten in het programma Theater op locatie is de theatrale verrassingstocht die op donderdag én vrijdag vanaf 19:15 uur plaatsvindt in de Julianastraat (wél ticket voor kopen!). Verder Vloeistof op het water in het Zwoele Groen, Illustere Figuren in de Nieuwstraat naast Parking Claxonate, Jochem Nooyen in de Hema, Dafne Holtland in Boekhandel Het Leesteken, Andries Tunru in Café De Heeren, Lonneke Dort in Brownies & Downies en De Baron in Lunchroom De Oorsprong.

Straattheater

In het Leeghwaterpark en zaterdag op de straattheaterdag kan genoten worden van internationaal straattheater van hoog niveau voor ieder wat wils met o.a. Mimo Huenchulaf, Shiva Grings, La Mondiale Générale, Compagnie MOBIL, PanGottic en Marco Bonisimo. Nieuw dit jaar is dat het park al om half vijf open gaat op zaterdagmiddag, aansluitend op het programma in de stad!

3JS en meer op hoofdpodium

De 3JS met band openen op donderdag het hoofdpodium in het Leeghwaterpark. De vrijdagavond staat in het teken van Latin en Salsa met Mariachi Reloaded en Rolf Sanchez & Latin Society op het hoofdpodium. Tijdens de Tribute Night op zaterdagavond brengt de Anouk Tribute Band een ode aan Anouk, The Bruceband een ode aan Bruce Springsteen en de Rootsriders aan Bob Marley.

Reuring Cityslam met Waylon!

De line-up op de slotdag Reuring Cityslam mag er wezen met namen als Maan, Wulf, Waylon en Bizzey. Ook kan er in het Zwoele Groen en in de Dance Arena weer lekker los gegaan worden op een bonte mix aan stijlen van house, hiphop tot smooth R&B.

Reuring Kidz

Na het succes van vorig jaar komen Pip & Pelle en de Fiepbus weer naar de Kidzmiddag op vrijdag. Samba Salad zorgt in het Zwoele Groen voor zomerkriebels en een verplichte stop op deze middag is de Spurd Kidz Funzone! Nieuw dit jaar is dat je meteen door kan gaan vanuit school: vanaf 14:30 uur zijn alle kidz welkom in het Leeghwaterpark.

Foodtrucks

Voor lekkere snacks en een gezonde hap staan op Reuring 2018 verschillende foodtrucks en eetstands op het veld en in het Zwoele Groen. Hier komt de kruisbestuiving tussen genieten van muziek, een drankje en een lekkere hap tot bloei. Zo kan men een lokaal biertje nuttigen in de gezellige ‘biertuin’ en genieten van speciale wijntjes in de ‘wijntuin’ terwijl lokaal, regionaal en aanstormend talent voor de muziek zorgt.

Bekijk het volledige programma en meer op reuring.com.

Bron: Reuring 2018.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.