112Purmerend

Ernstige waterschade in flat De Schermer door lekkage

Purmerend – De brandweer moest vanmiddag uitrukken voor wateroverlast aan de Burg. D. Kooimanweg op de 9e verdieping van de flat De Schermer.

Eenmaal ter plaatste bleek het om een behoorlijke lekkage te gaan, in de desbetreffende woning stond het water 3 cm hoog. De brandweer heeft hun service verleend door met een waterstofzuiger het meeste water op te zuigen.

De oorzaak ligt in het per ongeluk doorzagen van een waterleiding en de gehele flat heeft even zonder waterdruk gezeten. Erik Koekoek de schoonzoon van de bewoners, die installatiemonteur is, heeft de lekkage verholpen.

Alle onderliggende woningen tot aan de begaande grond hebben schade opgelopen. Stichting Salvage was ook opgeroepen om de schade in kaart te brengen.

Foto’s en tekst: Haico Kats – Regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.