14.7 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomeOVDonderdag 14 juni: staking busvervoer in Waterland

Donderdag 14 juni: staking busvervoer in Waterland

Waterland – Chauffeurs van EBS leggen aankomende donderdag 14 juni het werk neer. Dat doen ze als onderdeel van de estafettestakingen van FNV Streekvervoer.

Chauffeurs in het hele land voeren al weken acties om een hoger loon en betere werkomstandigheden te proberen af te dwingen. Die stakingen zijn steeds in een andere provincies. Aanstaande donderdag gebeurt dat dus in Zaandam, Waterland en Almere (Flevoland).

“De chauffeurs vragen geen extra pauze. Even uit die bus, even plassen, dat is toch heel normaal in plaats van uren achter elkaar doorjakkeren?”, zegt Paula Verhoef, bestuur van FNV Streekvervoer. Volgens de bestuurder zijn de werkgevers na al die acties nog steeds niet met concrete toezeggingen gekomen.

EBS schrijft op hun website: “Onze bussen zijn er om u op een fijne, comfortabele manier van A naar B te brengen.Dit lukt ons op 14 juni helaas niet. De vakbonden hebben wederom een staking aangekondigd. Ditmaal een 24-uursstaking op donderdag 14 juni 2018. Houdt u er rekening mee dat uw bus dan helemaal niet rijdt.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
16.2 °
12.8 °
63 %
2.2kmh
100 %
wo
14 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.