Donderdag 14 juni: staking busvervoer in Waterland

Waterland – Chauffeurs van EBS leggen aankomende donderdag 14 juni het werk neer. Dat doen ze als onderdeel van de estafettestakingen van FNV Streekvervoer.

Chauffeurs in het hele land voeren al weken acties om een hoger loon en betere werkomstandigheden te proberen af te dwingen. Die stakingen zijn steeds in een andere provincies. Aanstaande donderdag gebeurt dat dus in Zaandam, Waterland en Almere (Flevoland).

“De chauffeurs vragen geen extra pauze. Even uit die bus, even plassen, dat is toch heel normaal in plaats van uren achter elkaar doorjakkeren?”, zegt Paula Verhoef, bestuur van FNV Streekvervoer. Volgens de bestuurder zijn de werkgevers na al die acties nog steeds niet met concrete toezeggingen gekomen.

EBS schrijft op hun website: “Onze bussen zijn er om u op een fijne, comfortabele manier van A naar B te brengen.Dit lukt ons op 14 juni helaas niet. De vakbonden hebben wederom een staking aangekondigd. Ditmaal een 24-uursstaking op donderdag 14 juni 2018. Houdt u er rekening mee dat uw bus dan helemaal niet rijdt.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*