PolitiekPurmerend

Krieger nieuwe wethouder in Zaanstad

Purmerend – Donderdag 14 juni 2018 zal Krieger geïnstalleerd worden als wethouder in Zaanstad. Dat is te lezen in de ontslagbrief welke hij deze maandag verstuurde aan burgemeester Don Bijl.

In zijn brief bedankt Krieger Purmerend voor de 36 boeiende en leerzame jaren.

Na mijn in alle opzichten fantastische afscheid in de Purmarijn op 24 mei jl. ziet het er naar uit dat mijn loopbaan een ook voor mij zelf verrassend en snel vervolg gaat krijgen.

Vandaag maandag 11 juni zal ik door de nieuwe coalitie in Zaanstad gepresenteerd worden als één van de twee VVD-wethouders in het college van Burgemeester en Wethouders.
De installatie is voorzien voor donderdag 14 juni. Dit betekent dat ik mijn wethouderschap in Purmerend eveneens met ingang van 14 juni wil opzeggen.

Ik ben Purmerend veel dank verschuldigd voor 36 boeiende, leerzame en vaak ook turbulente jaren. Het doet mij goed dat het in Purmerend geleerde kennelijk elders gewaardeerd wordt waardoor ik deze uitdagende stap mag maken. Waar ik zeker naar uit kijk is de voortzetting van onze samenwerking in de MRA en meer specifiek in Zaanstreek Waterland. We gaan elkaar hoop ik nog vaak en constructief ontmoeten.

Hij krijgt als wethouder de portefeuille Financiën, Ruimtelijke Ontwikkeling, Milieu, en Havens & Vaarwegen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.