17.3 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomePolitiekKrieger nieuwe wethouder in Zaanstad

Krieger nieuwe wethouder in Zaanstad

Purmerend – Donderdag 14 juni 2018 zal Krieger geïnstalleerd worden als wethouder in Zaanstad. Dat is te lezen in de ontslagbrief welke hij deze maandag verstuurde aan burgemeester Don Bijl.

In zijn brief bedankt Krieger Purmerend voor de 36 boeiende en leerzame jaren.

Na mijn in alle opzichten fantastische afscheid in de Purmarijn op 24 mei jl. ziet het er naar uit dat mijn loopbaan een ook voor mij zelf verrassend en snel vervolg gaat krijgen.

Vandaag maandag 11 juni zal ik door de nieuwe coalitie in Zaanstad gepresenteerd worden als één van de twee VVD-wethouders in het college van Burgemeester en Wethouders.
De installatie is voorzien voor donderdag 14 juni. Dit betekent dat ik mijn wethouderschap in Purmerend eveneens met ingang van 14 juni wil opzeggen.

Ik ben Purmerend veel dank verschuldigd voor 36 boeiende, leerzame en vaak ook turbulente jaren. Het doet mij goed dat het in Purmerend geleerde kennelijk elders gewaardeerd wordt waardoor ik deze uitdagende stap mag maken. Waar ik zeker naar uit kijk is de voortzetting van onze samenwerking in de MRA en meer specifiek in Zaanstreek Waterland. We gaan elkaar hoop ik nog vaak en constructief ontmoeten.

Hij krijgt als wethouder de portefeuille Financiën, Ruimtelijke Ontwikkeling, Milieu, en Havens & Vaarwegen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.3 ° C
20.1 °
16 °
73 %
1.8kmh
99 %
do
19 °
vr
20 °
za
20 °
zo
22 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.