16.5 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
HomePurmerendWerkzaamheden 't Lammetje sneller afgerond

Werkzaamheden ‘t Lammetje sneller afgerond

Purmerend – De werkzaamheden aan parkeergarage ’t Lammetje vorderen voorspoedig. Vanaf dinsdag 12 juni om 13.00 uur worden de twee bovenverdiepingen van de parkeergarage weer opengesteld voor auto’s. Vanaf woensdagochtend 7.00 uur starten werkzaamheden aan de begane grond. Deze werkzaamheden duren uiterlijk tot donderdag 14 juni 16.00 uur. Tijdens die werkzaamheden is de begane grond afgesloten.

Afgelopen donderdag is besloten om ’t Lammetje af te sluiten voor groot onderhoud. Dit zou maximaal zes weken duren. Doordat vlak voor het weekend de garage al dicht kon, was het mogelijk om direct aan de werkzaamheden te beginnen. De afgelopen dagen was de parkeerdruk in de binnenstad toegenomen vanwege de afsluiting van de parkeergarage en is gezocht naar een passende oplossing. Nu vanmiddag de twee bovenste verdiepingen weer opengesteld worden, zijn er weer 70 meer parkeerplekken beschikbaar in de binnenstad voor bezoekers en vergunninghouders.

Toezicht

Na de werkzaamheden aan de begane grond wordt vooralsnog de hele parkeergarage weer opengesteld. Er zijn inmiddels nieuwe bevestigingsplaten en bouten besteld. Deze worden over circa zes weken geleverd. Vervolgens zullen de platen en bouten stapsgewijs vervangen worden. Het is hiervoor niet noodzakelijk om de hele parkeergarage af te sluiten. De komende zes weken, in afwachting van het nieuwe materieel, vinden wekelijkse controles plaats. Zo wordt in de gaten gehouden of de parkeergarage in de tussentijd open kan blijven.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.5 ° C
17.8 °
14.4 °
71 %
4.9kmh
100 %
zo
16 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.