15.2 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomeRegionaalNepwapens volgende week straffeloos in te leveren

Nepwapens volgende week straffeloos in te leveren

Regionaal – Heb jij een nepvuurwapen? Laat hem dan thuis. Want een nepvuurwapen is levensgevaarlijk. Veel nepvuurwapens zijn namelijk net echt. Mensen voelen zich erdoor bedreigd en waarschuwen de politie. Agenten zien ook het verschil niet en nemen het zekere voor het onzekere. Zij benaderen je met een getrokken vuurwapen en als je, misschien uit angst of paniek, iets onverwachts doet, kan de politie een schot lossen. Wist je dat je zelfs een strafblad kunt krijgen als je met een nepwapen over straat loopt?

Vanaf volgende week maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni is het mogelijk om je nepwapen straffeloos in te leveren op het politiebureau. Dit kan op twee locaties in Waterland namelijk op het politiebureau op de Waterlandlaan in Purmerend tussen 08:30 en 16:00 uur en in Volendam op de Deimpt tussen 09:00 en 15:00 uur.

Voor meer informatie kijk op: https://www.vraaghetdepolitie.nl/wapens/nepwapens

Relevante artikelen:

Meldingen over nepvuurwapens in centrum Purmerend

Politie Purmerend richt wapen op tieners met nepwapenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.2 ° C
16.2 °
14.4 °
83 %
3.1kmh
100 %
di
15 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.