* Wat u schrijft

Was dit de laatste avondvierdaagse in Purmerend?

Purmerend – Afgelopen week liepen veel kinderen de avondvierdaagse in Purmerend. Ook de ruim 65 leerlingen van De Delta in de Purmer-Zuid (op de foto) liepen mee. Met veel enthousiasme liepen ze 5 kilometer per dag. Het waren gezellige wandelavonden met overwegend prachtig weer. Dankzij sponsoren Jan Accountants en Multi Ijs was het helemaal een succes voor de leerlingen. De sponsoren zorgden voor heerlijke versnaperingen tussendoor. 
Laatste avondvierdaagse?
Wist u dat er een tekort is aan vrijwilligers voor de avondvierdaagse? Daardoor is de kans groot dat het dit jaar de laatste avondvierdaagse in Purmerend was. Om dit te voorkomen zijn er vrijwilligers nodig. Wilt u volgend jaar helpen organiseren? Of wilt u helpen om het verkeer te regelen? Meldt u dan nu al aan voor de organisatie. Dat kan via wandel-end@outlook.com of 0229-543190.
Foto aangeleverd

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.