8.6 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home* Wat u schrijftWas dit de laatste avondvierdaagse in Purmerend?

Was dit de laatste avondvierdaagse in Purmerend?

Purmerend – Afgelopen week liepen veel kinderen de avondvierdaagse in Purmerend. Ook de ruim 65 leerlingen van De Delta in de Purmer-Zuid (op de foto) liepen mee. Met veel enthousiasme liepen ze 5 kilometer per dag. Het waren gezellige wandelavonden met overwegend prachtig weer. Dankzij sponsoren Jan Accountants en Multi Ijs was het helemaal een succes voor de leerlingen. De sponsoren zorgden voor heerlijke versnaperingen tussendoor.

Laatste avondvierdaagse?

Wist u dat er een tekort is aan vrijwilligers voor de avondvierdaagse? Daardoor is de kans groot dat het dit jaar de laatste avondvierdaagse in Purmerend was. Om dit te voorkomen zijn er vrijwilligers nodig. Wilt u volgend jaar helpen organiseren? Of wilt u helpen om het verkeer te regelen? Meldt u dan nu al aan voor de organisatie. Dat kan via [email protected] of 0229-543190.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
10.1 °
7.2 °
80 %
4.5kmh
95 %
ma
10 °
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.