* Wat u schrijft

Was dit de laatste avondvierdaagse in Purmerend?

Purmerend – Afgelopen week liepen veel kinderen de avondvierdaagse in Purmerend. Ook de ruim 65 leerlingen van De Delta in de Purmer-Zuid (op de foto) liepen mee. Met veel enthousiasme liepen ze 5 kilometer per dag. Het waren gezellige wandelavonden met overwegend prachtig weer. Dankzij sponsoren Jan Accountants en Multi Ijs was het helemaal een succes voor de leerlingen. De sponsoren zorgden voor heerlijke versnaperingen tussendoor. 
Laatste avondvierdaagse?
Wist u dat er een tekort is aan vrijwilligers voor de avondvierdaagse? Daardoor is de kans groot dat het dit jaar de laatste avondvierdaagse in Purmerend was. Om dit te voorkomen zijn er vrijwilligers nodig. Wilt u volgend jaar helpen organiseren? Of wilt u helpen om het verkeer te regelen? Meldt u dan nu al aan voor de organisatie. Dat kan via [email protected] of 0229-543190.
Foto aangeleverd

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.