* Heel Europa* Wat u schrijft

6 juli: zomerfair in binnentuin Heel Europa

Zomerfair Heel Europa in de Weidevenne

Purmerend – In navolging op de succesvolle fairs afgelopen 2 jaar, wordt er op vrijdag 6 juli van 19:00 – 22:00 uur in de prachtige binnentuin van Grand Café Heel Europa van de Prinsenstichting een zomerfair gehouden.

Er staan een 25tal kramen uit verschillende branches met kleding, sieraden, planten, thee, fudge, cadeau artikelen, tassen, schoonheidsproducten, woon en tuin accessoires en nog veel meer. Geniet van een verse stroopwafel of laat u lekker masseren om te eindigen bij de buitenbar van het Grand Café.

Ook aan de kinderen is gedacht. De Stichting Wonen en Zorg hebben een heuse prinses bij hun stand, waarmee zij op de foto kunnen.

Wilt u tijdens de fair een hapje eten in het Grand Café, dan kan dat uiteraard ook. Wel graag even reserveren.

De avond wordt muzikaal begeleidt door Zangeres Gillyan.

Adres: Genuahaven 48, Weidevenne

De toegang is gratis.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.