muziekPurmerend

Nieuwe single van Gillyan – “Kom hier en dans met mij” (officiële videoclip)

Purmerend – Gillyan haar tweede single “Kom hier en dans met mij” is een feit. Een gezellige dansnummer met dito videoclip. Vanaf dat Gillyan een klein meisje is zingt ze al op feestjes. Later doet ze mee aan heel veel talentenjachten en wint ze ook nog vaak. In 1995 zong ze een jaar in de band Blue Velvet uit Zaandam, maar omdat ze in 1996 een jaar naar Amerika ging als au-pair, een grote droom, moest ze daarmee stoppen. In NY nam ze wel zangles om haar techniek te verbeteren.

In café Ondersteboven werkte ze als zingende barkeepster achter de bar en af en toe deed ze een uitstapje op een feestje of met Koninginnedag, nu Koningsdag, op een podium voor lekker veel mensen op de Westerstraat in de Jordaan. Sinds oktober 2017 zingt ze ook met het super gezellige ensemble Rondje Mokum en heeft daar heel veel plezier in. Afgelopen december stond ze in De Purmaryn en Het Rozentheater.

Op 1 januari 2018 zag ze 1 van haar dromen uitkomen toen ze met Ruth Jacott op de Koemarkt een stukje Leun op mij mocht zingen. Haar eerste eigen nummer bracht ze in 2016 uit met de titel “I Wanna Know” en zong ze in 2017 de titelsong van de korte film Homo? Boeit geen flikker! “Laat me mij zijn” in en de volgende single is nu dus klaar.

De single “Kom hier en dans met mij” is geproduceerd door Jeroen Dirksen en Richard Pot, de tekst is geschreven door Peter en Gillyan Niesen en de videoclip is geregisseerd door Alexander Giacomini van Music Experience. De opnames zijn geheel in Purmerend genomen.

Kopfoto: Still uit video.

De single is nu overal beschikbaar.

Spotify: https://open.spotify.com/track/35cobpUtzbp1z6AdonJB0w

Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/65853472

iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/kom-hier-en-dans-met-mij-single/1398960528

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.