7.8 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
HomemuziekNieuwe single van Gillyan - “Kom hier en dans met mij” (officiële videoclip)

Nieuwe single van Gillyan – “Kom hier en dans met mij” (officiële videoclip)

Purmerend – Gillyan haar tweede single “Kom hier en dans met mij” is een feit. Een gezellige dansnummer met dito videoclip. Vanaf dat Gillyan een klein meisje is zingt ze al op feestjes. Later doet ze mee aan heel veel talentenjachten en wint ze ook nog vaak. In 1995 zong ze een jaar in de band Blue Velvet uit Zaandam, maar omdat ze in 1996 een jaar naar Amerika ging als au-pair, een grote droom, moest ze daarmee stoppen. In NY nam ze wel zangles om haar techniek te verbeteren.

In café Ondersteboven werkte ze als zingende barkeepster achter de bar en af en toe deed ze een uitstapje op een feestje of met Koninginnedag, nu Koningsdag, op een podium voor lekker veel mensen op de Westerstraat in de Jordaan. Sinds oktober 2017 zingt ze ook met het super gezellige ensemble Rondje Mokum en heeft daar heel veel plezier in. Afgelopen december stond ze in De Purmaryn en Het Rozentheater.

Op 1 januari 2018 zag ze 1 van haar dromen uitkomen toen ze met Ruth Jacott op de Koemarkt een stukje Leun op mij mocht zingen. Haar eerste eigen nummer bracht ze in 2016 uit met de titel “I Wanna Know” en zong ze in 2017 de titelsong van de korte film Homo? Boeit geen flikker! “Laat me mij zijn” in en de volgende single is nu dus klaar.

De single “Kom hier en dans met mij” is geproduceerd door Jeroen Dirksen en Richard Pot, de tekst is geschreven door Peter en Gillyan Niesen en de videoclip is geregisseerd door Alexander Giacomini van Music Experience. De opnames zijn geheel in Purmerend genomen.

Kopfoto: Still uit video.

De single is nu overal beschikbaar.

Spotify: https://open.spotify.com/track/35cobpUtzbp1z6AdonJB0w

Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/65853472

iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/kom-hier-en-dans-met-mij-single/1398960528Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
7.8 ° C
8.4 °
7.2 °
80 %
6.3kmh
100 %
vr
9 °
za
7 °
zo
10 °
ma
10 °
di
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.