* Rechtspraak112Purmerend

Jongetje opzettelijk overreden: verdachte morgen voor de rechter

Purmerend – Op 7 januari 2017 werd de toen 12-jarige Ivano in de Weidevenne aangereden door zijn buurman. Morgen staat de verdachte voor de rechter. Hij wordt er van verdacht de jongen opzettelijk te hebben aangereden omdat hij boos was dat Ivano en zijn vriendjes aan het belletje trekken waren.

Na de aanrijding ging de buurman er vandoor en liet Ivano met een gebroken been achter op straat.

“We rijden nu Naar de VU! En er is ook een ander kindje gewond. De man reed volop in op hem ook. Echt bizar dit gewoon. Wie rijdt er nou door na over rijden van een kind???? Wie serieus wie!!!!!”, schreef de moeder van Ivano destijds in een geëmotioneerd bericht op de Facebookgroep Wij Weidevenners.

In een interview met onze mediapartner NH Nieuws vertelt de moeder van Ivano dat het gebeuren de jongen flink heeft aangegrepen: “Ivano speelt zelden tot nooit meer buiten. Hij wil gewoon niet meer naar buiten, dus het heeft wel effect op zijn kind zijn”.

Morgen wordt duidelijk welke straf tegen de verdachte wordt geëist. Angira denkt dat het moeilijk wordt om de zaak hierna af te sluiten. “Ik denk niet dat we het los kunnen laten, ik denk niet dat het hiermee afgesloten is.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.