* Wat u schrijftPurmerendSport

Nederlands Kampioenschap Schermen Senioren voor teams in de Beuk

Purmerend – Zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 is Sporthal “De Beuk” het strijdtoneel voor het NK Schermen Senioren voor Teams. Dit jaar organiseert Schermvereniging En Cavant uit Purmerend voor het 3e jaar op rij in samenwerking met de Nederlandse Schermbond dit sportevenement.

Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met deze sport en te zien hoe de duellerende teams van elkaar proberen te winnen. Leden van SV En Cavant zullen ook nu weer actief zijn als team en de eer van de vereniging verdedigen op de wapens floret en degen.

Wij nodigen u van harte uit om onze schermers aan te komen moedigen in Sporthal “De Beuk”. De zaal is beide dagen geopend vanaf 10.00 uur en de toegang is gratis. De vrijwilligers van Schermvereniging En Cavant staan u tijdens het toernooi graag te woord om het spel aan u uit te leggen en/of  informatie te geven over de vereniging en de sport.

Zij zijn makkelijk te herkennen tussen de witte uitrusting van de schermers aan hun blauwe clubshirts met het logo van de vereniging. Schermvereniging En Cavant is een schermvereniging waar iedereen van harte welkom is die kennis wil maken met de schermsport.

De leden kunnen zich ontwikkelen tot ieder gewenst sportniveau.  De trainingen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond. Voor meer informatie over Schermvereniging En Cavant verwijzen we u naar onze website: www.encavant.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.