18.6 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
Home* Wat u schrijftNederlands Kampioenschap Schermen Senioren voor teams in de Beuk

Nederlands Kampioenschap Schermen Senioren voor teams in de Beuk

Purmerend – Zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 is Sporthal “De Beuk” het strijdtoneel voor het NK Schermen Senioren voor Teams. Dit jaar organiseert Schermvereniging En Cavant uit Purmerend voor het 3e jaar op rij in samenwerking met de Nederlandse Schermbond dit sportevenement.

Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met deze sport en te zien hoe de duellerende teams van elkaar proberen te winnen. Leden van SV En Cavant zullen ook nu weer actief zijn als team en de eer van de vereniging verdedigen op de wapens floret en degen.

Wij nodigen u van harte uit om onze schermers aan te komen moedigen in Sporthal “De Beuk”. De zaal is beide dagen geopend vanaf 10.00 uur en de toegang is gratis. De vrijwilligers van Schermvereniging En Cavant staan u tijdens het toernooi graag te woord om het spel aan u uit te leggen en/of  informatie te geven over de vereniging en de sport.

Zij zijn makkelijk te herkennen tussen de witte uitrusting van de schermers aan hun blauwe clubshirts met het logo van de vereniging. Schermvereniging En Cavant is een schermvereniging waar iedereen van harte welkom is die kennis wil maken met de schermsport.

De leden kunnen zich ontwikkelen tot ieder gewenst sportniveau.  De trainingen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond. Voor meer informatie over Schermvereniging En Cavant verwijzen we u naar onze website: www.encavant.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
71 %
1.3kmh
97 %
vr
18 °
za
17 °
zo
21 °
ma
22 °
di
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.