Purmerend

OM eist twaalf maanden cel tegen man die Ivano (13) opzettelijk aanreed

Purmerend – Het Openbaar Ministerie (OM) eist twaalf maanden gevangenisstraf, waarvan zes voorwaardelijk, tegen de 54-jarige man die Ivano Chandra uit Purmerend opzettelijk aanreed.

De toen 12-jarige Ivano werd begin vorig jaar opzettelijk aangereden door zijn buurman. De man was boos omdat Ivano en zijn vriendjes aan het belletje trekken waren. Ivano brak bij de aanrijding zijn been en moest lang revalideren.

Gisteren vertelde zijn moeder Angira Chandra al aan Mediapartner NH Nieuws dat de gebeurtenissen haar zoon erg hebben aangegrepen. “Ivano speelt zelden tot nooit meer buiten”, vertelde ze over de gevolgen van de slepende zaak.

Relevant artikel:

Jongetje opzettelijk overreden: verdachte morgen voor de rechter


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.