Reuring 2018 – Tribute night (impressie)

Purmerend – Anouk Tribute Band bracht een ode aan Anouk, The Bruceband aan Bruce Springsteen en Rootsriders aan Bob Marley op het hoofdpodium. Op het muziekpodium in het Zwoele Groen stonden deze avond o.a. Niels van der Gulik en Joost Botman (Simon & Garfunkel tribute) en Hircus Circus (The Beach Boys tribute + Queen tribute).

Theater in het park is er Shiva Grings, Adam Read en La Mondiale Générale. Zondag sluit het Reuring Festival groots af met het pop- en dance spektakel Reuring Cityslam in het Leeghwaterpark. De line-up mag er wezen met namen als Maan, Rob Dekay, Wulf, Waylon, Daredevils, Bizzey en bands DJ’s in het Zwoele Groen en Dance-Arena. Tijdens de change over van het hoofdpodium draait Wesley de Wolf. Theater in het park is er van WalkActs Tom, Tom & de Bombardon en Adam Read.

Kijk voor het programma op: www.reuring.com

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*