17.8 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* Reuring 2018Reuring 2018 - Tribute night (impressie)

Reuring 2018 – Tribute night (impressie)

Purmerend – Anouk Tribute Band bracht een ode aan Anouk, The Bruceband aan Bruce Springsteen en Rootsriders aan Bob Marley op het hoofdpodium. Op het muziekpodium in het Zwoele Groen stonden deze avond o.a. Niels van der Gulik en Joost Botman (Simon & Garfunkel tribute) en Hircus Circus (The Beach Boys tribute + Queen tribute).

Theater in het park is er Shiva Grings, Adam Read en La Mondiale Générale. Zondag sluit het Reuring Festival groots af met het pop- en dance spektakel Reuring Cityslam in het Leeghwaterpark. De line-up mag er wezen met namen als Maan, Rob Dekay, Wulf, Waylon, Daredevils, Bizzey en bands DJ’s in het Zwoele Groen en Dance-Arena. Tijdens de change over van het hoofdpodium draait Wesley de Wolf. Theater in het park is er van WalkActs Tom, Tom & de Bombardon en Adam Read.

Kijk voor het programma op: www.reuring.comSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.8 ° C
18.9 °
16.7 °
72 %
1.3kmh
76 %
do
17 °
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.