* Reuring 2018Purmerend

Reuring 2018 – Tribute night (impressie)

Purmerend – Anouk Tribute Band bracht een ode aan Anouk, The Bruceband aan Bruce Springsteen en Rootsriders aan Bob Marley op het hoofdpodium. Op het muziekpodium in het Zwoele Groen stonden deze avond o.a. Niels van der Gulik en Joost Botman (Simon & Garfunkel tribute) en Hircus Circus (The Beach Boys tribute + Queen tribute).

Theater in het park is er Shiva Grings, Adam Read en La Mondiale Générale. Zondag sluit het Reuring Festival groots af met het pop- en dance spektakel Reuring Cityslam in het Leeghwaterpark. De line-up mag er wezen met namen als Maan, Rob Dekay, Wulf, Waylon, Daredevils, Bizzey en bands DJ’s in het Zwoele Groen en Dance-Arena. Tijdens de change over van het hoofdpodium draait Wesley de Wolf. Theater in het park is er van WalkActs Tom, Tom & de Bombardon en Adam Read.

Kijk voor het programma op: www.reuring.com

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.