Volendam

Gestolen hond Mazzel gevonden in Volendam

Volendam – De hond Mazzel die gisteravond werd gestolen voor een supermarkt in Amsterdam, is weer terecht. Mazzel werd door de dierenambulance aangetroffen in Volendam.

Na het uitlezen van zijn chip kon de dierenambulance de gestolen hond terugbrengen naar zijn eigenaar. De politie is nog op zoek naar de dief.

De zoektocht naar Mazzel kreeg veel aandacht op sociale media. De politie bedankt iedereen voor het delen van het bericht.

De kruising tussen een labrador en een rottweiler werd gisteravond rond 21.30 uur voor de Albert Heijn op het Haarlemmerplein in de hoofdstad meegenomen.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.