Reuring 2018: Twaanlab vlogt met Alinde en Jaron! (video)

Purmerend – De derde en de laatste vlog vanuit Reuring. Deze keer in TwaanLab vlogt met: Alinde gaat op zoek naar zangeres Maan, lukt het haar om een selfie te scoren van Maan? Ontdek hoe Jaron het moet uithouden met Twaan en Alinde tijdens de laatste dag van Reuring 2018: Cityslam. Met onder andere Waylon, Maan, Wulf en Bizzey

TwaanLab.TV het kanaal waar technische en creatieve jongeren leren om zelf te vloggen, 3D printen, robots bouwen en programmeren. Ben jij ook een echte maker? Volg dan zeker TwaanLab.TV Voor meer info over het TwaanLab ga naar: https://www.twaanlab.nl/

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*