EvenementPurmerend

Daredevils komen terug naar Purmerend!

Purmerend – Een muzikale blikseminslag van astronomische proporties… dé denderende verrassing op Reuring Festival afgelopen weekend komt in het najaar nogmaals naar Purmerend. Zaterdag 27 oktober vlammen de Daredevils in de popzaal van P3! 

Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

Zaterdag 27 oktober 2018, open 21.00 uur – aanvang 22.00 uur. Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. Kaarten via P3purmerend.nl  en Primera.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.