11.4 C
Purmerend
woensdag 7 juni 2023
HomeCultuurWeekendtip: laatste editie Muziekcafé P3 van dit seizoen

Weekendtip: laatste editie Muziekcafé P3 van dit seizoen

Purmerend – Er zijn op 29 juni, de laatste editie van dit seizoen van het Muziekcafé P3 twee podia ! Zowel in de Foyer als in de kleine zaal zijn er verschillende optredens. Zo kunnen we zowel onze Singer Songwriters als de Bandjes de ruimte geven. En daarnaast komen een groot aantal deelnemers ( Toppers) terug die samen met onze huisband een afwisselend programma gaan brengen! Sinds dit jaar heeft P3 een eigen Huisband. Deze vormt een vast bestanddeel van deze avonden. Het belooft een geweldige avond te worden, iedereen is van harte welkom. 

 

Over het P3 muziekcafé

Eenmaal per maand organiseren de vrijwilligers van P3 een muziekcafé. Op die avond krijgen regionale bands en singer songwriters de kans om op een professioneel podium met licht en gelid op te treden. Mensen die een instrument bespelen of willen zingen kunnen zich via Facebook opgeven. De organisatie geeft aan dit jaar echt verrast te zijn door de kwaliteit! De avonden zijn vrij toegankelijk( geen kosten voor entree). Het is een laagdrempelige activiteit bedoeld voor alle leeftijden en heeft geen commercieel belang.

 

Programma 29 juni 2018

20.15 : WAREHOUSE 165

21.00 : Foyer : PEACE AND HAPPINESSE FOREVER  (Uri en Wiebke)

21.30 : HUISBAND MET TOPPERS

22.00 : Foyer: DICK HIGH and FRIENDS + DJEMBÉ VICTOR SAMS

22.20: HUISBAND MET TOPPERS

23.00 : THE ADUBTERS 

 

Ook volgend seizoen gaat het Muziekcafé weer door. We gaan dan  terug naar de vrijdagavonden en de eerste editie is op vrijdag 28 september 2018 met een AFTER SUMMER avond.

Natuurlijk kan je nu al opgeven voor volgend seizoen om mee te zingen of mee te spelen met de huisband maar ook zelf op te treden. Meld je dan via https://www.facebook.com/p3muziekcafe/ of op de avond, bij Tom of Rob.

Op 29 juni is als vanouds de entree gratis en we starten om 20.15 uur.

Zorg dat je er bij bent !    

 

Eerdere edities van dit seizoen kun je bekijken via de facebookpagina van het p3 muziekcafe!


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,308FansLike
2,236VolgersVolg
1,593VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
11.4 ° C
12.2 °
10 °
89 %
3.6kmh
21 %
wo
19 °
do
20 °
vr
23 °
za
26 °
zo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.