8 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomeEvenementSummernight Shopping Purmerend is er klaar voor!

Summernight Shopping Purmerend is er klaar voor!

Purmerend – Summernight Shopping Purmerend is er klaar voor! Met wie kom jij vanavond? Tijdens deze speciale koopavond zijn de winkels geopend tot 23:00 uur. Veel winkeliers hebben speciale acties of bijzondere aanbiedingen. Soms met wel kortingen tot 60%!

Behalve winkelen geniet u van de zomerse sferen op diverse locaties in ons Stadje. DJ’s draaien zomerse muziek. Van reggae op de Kaasmarkt tot Ibiza-house rondom de Dubbele Buurt/Kolkstraat. Daar kunt u ook genieten van de heerlijke tappas van chef Danny Hovestad, speciaal voor u bereid op een Bastard Kamado barbecue. In en rond de Lutherse kerk vindt het Summer Art Event plaats. Behalve een kunstmarkt is er ook van alles te doen en te bekijken.

Kijk voor meer info op www.summernightshoppingpurmerend.nl 

Relevant artikel met programma:

Weekend-tip: vrijdag Summer Night Shopping PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8 ° C
8.9 °
7.2 °
79 %
6.3kmh
97 %
di
8 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.